Parfum duur?

Onze parfum, gewoon de beste van Zoetermeer en omstreken!

je vraagt je al snel af hoe kan het dat parfum zo verschrikkelijk duur is?
Het antwoord hierop is marketing!

Niets meer en niets minder maar wat zit er nu eigenlijk in zo een flesje?

De parfum van Tapparfum worden gemaakt met de hoogste kwaliteit geuroliën. De geuren zijn (net als designerparfums) gemaakt van deels synthetische oliën en deels natuurlijke oliën. De Parfum bevat tussen de 20% en 40% bestandsdelen (geurolie). De resterende 60% tot 80% is hoogwaardige kleur- en geurloze alcohol. Deze gradatie maakt het dat onze parfums gecategoriseerd worden als parfum.

Voor al onze parfums werken wij met geurnoten. Dit zijn fasen waarin een parfum zich kan bevinden. Een parfum kan 3 fasen bevatten, Topnoten, Middennoten en Basisnoten. Ook wel de olfactorische Pyramide genoemd.

 • Topnoten: Dit zijn geuren met een kleine molecuul, deze noten zullen sneller vervliegen, maar komen bij het opspuiten wel het sterkst naar voren. Dit zijn de noten die het eerst waar worden genomen. Deze noten houden tot +/- 10 minuten aan.
 • Middennoten: Deze noten bevatten geuren die een middellange tijd duidelijk waarneembaar zullen zijn. Veelal is dit tot +/- 4 uur na het opspuiten.
  • Basisnoten: In de basis zitten de geuren die een grotere molecuul hebben. Deze basisnoten ondersteunen de top- en middennoot ook om hun duur te verlengen. De basisnoten zullen uren waarneembaar zijn, tot wel 24 uur.

   Naast de designer parfums zijn de flesjes veelal niet opnieuw te gebruiken, maar bij ons wel!
   Je schaft 1 keer het flesje aan en daarna kan je het flesje blijven gebruiken voor dezelfde parfum en is die hervulbaar voor een aantrekkelijke korting.

   Onze parfum heeft standaard prijzen in 30ML, 50ML en 100ML. Ongeacht welke parfum jij wilt. 
   Benieuwd naar jouw mogelijkheden en heerlijke geurmomenten?

  • www.eefbeautyanddesign.nl/webshop/dames-parfums
  • www.eefbeautyaandesign.nl/webshop/heren-parfums 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.